Lagrein Dunkel DOC Trentino 2016

Lagrein-Dunkel-grande


Lagrein Dunkel DOC Trentino 2015 er en meget klassisk vin for området Trentino/Alto Adige. Normalt vil den røde udgave af Lagrein blive kaldt SCURO, men hos Aldeno har man valgt den mere tyske betegnelse, DUNKEL.

Lagrien Dunkel er produceret på 100% Lagrein druer, der er høstet ved det såkaldte Bolzano Basin ved Trentinos næste største by Bolzano. 
Lagrein druer kræver et meget varmt klima for at kunne gro og modne til perfektion, og trods den nordlige beliggenhed er Bolzano Basin faktisk et af Italiens varmeste steder om sommeren.  Det skyldes, at en meget varm vind startende omkring Gardasøen blæser op over området og varmen herfra bliver liggende nede i dalen, der er omkranset af den sydlige del af alperne. Herved opnås den perfekte temperatur og de optimale jordbundsforhold for Lagrein druen.

Vinen har en dyb rubinrød farve tangerende til det violette. Noterne er helt klare af chokolade og vanilje afrundet af blåbær. En lækker cremet vin med en god afbalanceret syre.

Vinen er gæret i store ståltanke og modnet på store egefade i ca. 1 år før den hældes på flaske. Perfekt til rødt kød, vildt og modne oste. 
Bør nydes i store glas ved 18-20 grader.

Alkohol: 12,5%

0,75 l.

Leveres i kasser af 6 stk.
Sælges også enkeltvis

Kr. 109,- pr. fl.

Bestil Lagrein Dunkel DOC Trentino 2016 hos Ringsted Vin.
Udfyld venligt bestillingsformularen under punktet bestilling i top menuen eller kontakt os på +45 26115513
.