Om Ringsted Vin

Ringsted Vin er en privat vinimport beliggende i Benløse ved Ringsted grundlagt i 2015.

Idéen bag Ringsted Vin er at sælge italienske kvalitetsvine fra mindre huse, primært fra de nordlige distrikter som Veneto og Trentino
Vi udskifter løbende vores producenter så det er ikke en selvfølge at man finder de samme vine hver gang man besøger vores hjemmeside.

I Trentino får vi pt. vin fra den mellemstore producent Cantina Aldeno, grundlagt i 1910 og stadig i samme familieeje som da det startede.
Cantina Aldeno har gennem flere årtier opnået mange priser og diplomer for deres vine, og har en meget stor passion for vinproduktion.
Trentino der er en del af Syd Tyrol og ligger på den sydlige kant af Alperne og lige op ad Dolomitterne. Området har et lidt koldere klima end eksempelvis Veneto, hvilket også betyder, at alkoholprocenten i vinene sjældent overstiger 13,5%. Midt mellem regionens hovedby, Terento og den nordligere beliggende by, Bolzano ligger imidlertid et af Italiens varmeste steder om sommeren – Bolzano Basin, der er ideelt til dyrkning af bl.a. Lagrein druen.

I Veneto finder vi Viviani, der er af en helt anden kaliber. Her er det ægteparret Sandra og Claudio Viviani, der står bag nogle af Venetos bedste og mest berømte udgaver af Valpolicella Classico, Ripasso og ikke mindst Amarone. Vinhuset ligger på toppen af bjergsiden inde i bunden af Valpolicella dalen ved en lille by ved navn Mazzano. Vinmarkerne ligger i en perfekt højde, der tilsikrer de rette klimatiske forhold for dyrkning af druerne. Sandra og Claudio har kun få ansatte i høsten, hvor alt foregår manuelt og alle druer sorteres og udvælges nøje. Bl.a. har Claudio så sent som i efteråret 2016 vundet 1. pladsen for sin Amarone della Casa dei Bepi for 15. år i træk. Prisen uddeles af én af Italiens fornemmeste vinguider “Gambero Rosso” ..  Højeste karakter er “3 glas”

Hos Viviani dyrkes og produceres vinen med største respekt og kærlighed til faget.

Import af vin

Ringsted Vin har ikke et kæmpe udvalg – til gengæld har vi kun kvalitetsvine, og altid til en attraktiv pris.

Vi klarer alle opgaver lige fra medarbejdergaver til jul, vinen til familiefesten og selvfølgelig vinen til hyggeaftenen hjemme i stuen eller på terrassen.

Ringsted Vin pakker gaven ind og leverer til dig, og får du ikke drukket det hele til festen tager vi naturligvis uåbnede flasker retur.

Ringsted Vin skræddersyer også vinsmagninger til både private og virksomheder.

Ring eller skriv til os for et godt tilbud.

Vi glæder os til at levere vinen til netop jeres arrangement.

Med venlig hilsen

Martin Jensen
Indehaver

Logo_reduceret

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial