Passito Veneto I.G.T. 2013

Passito Veneto


Druerne i denne Passito er fortrinsvis Garganega Veronese og Chardonnay, der efter håndsortering lægges til tørre på tørreloft, hvor sukkerindhold og kraft intensiveres.

Passito er egentlig en betegnelse for selve den metode, hvorved vinen produceres, altså hvor druerne tørres under kontrollerede forhold, for netop at intensivere sukkerindhold og smag. Det øgede sukkerindhold gør også, at man opnår en højere alkoholprocent. Vi kender bl.a. passitometoden fra Amarone og Recioto.

Vinen er lagret på små franske egefade i ca. 6 måneder, hvorefter den hældes på flasker. Her modner den i adskillige måneder før den er klar til glasset.

En helt fantastisk bouquet af bl.a. iris, violer og moden frugt fylder sanserne ligesom vanille fremtræder ganske tydeligt.

En meget elegant vin, der danner et flot punktum for en god middag.

Passito Veneto er fantastisk til alle former for desserter, oste og faktisk også et super godt selskab for f.eks. foie gras

Serveres ved ca. 10 grader

Alhohol: 14,1%

Indhold: 0,375 l.

Leveres i kasser med 12 stk.

Sælges også enkeltvis

kr. 119,- pr. fl.

Bestil Passito Veneto I.G.T. 2013 hos Ringsted Vin.
Udfyld venligt bestillingsformularen under punktet bestilling i top menuen eller kontakt os på +45 26115513
.